Nie wiem czy to ja ich przyciągam, czy to oni mnie. Ale gdy trafia do mnie kolejny Klient pełen pasji zaczynam myśleć, że w życiu nie ma przypadków.
Hotel***Restauracja Caspar. Zaczęliśmy od spraw związanych z marketingiem, a w międzyczasie pojawił się pomysł na wyjątkowy projekt Smaki Waszych i naszych podróży.
Projekt narodzony z pasji. Z pasji do podróży i smaków, które jak najlepszą pamiątkę właściciele obiektu przywożą z dalekich i nieco bliższych zakątków Świata. I tą pasją, postanowiliśmy się podzielić.
Raz w miesiącu organizować będą kolację tematyczną.
Specjalnie na te okazje zostanie sprowadzony rdzenny szef kuchni, by to co trafi na talerze było wyśmienite.Uczcie dla podniebienia towarzyszyć będą dodatkowe atrakcje, w tym spotkania ze znanymi podróżnikami.
Na pierwszy ogień 26 stycznia 2018 – Maroko. Na drugą nóżkę kuchnia gruzińska (planowana na marzec).
Materiały prasowe: